Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 63/2021

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 63/2021
19 Лют 2021 19:40 | Новини України

З метою забезпечення добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України, на виконання Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та відповідно до пункту 3 частини першої статті 106 Конституції України постановляю:

1. Затвердити Положення про проведення конкурсу із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України (додається).

2. Утворити конкурсну комісію із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України (далі – конкурсна комісія) та затвердити її персональний склад (додається).

3. Ліквідувати Комісію для проведення конкурсу з добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України, утворену Указом Президента України від 10 червня 2019 року № 356 «Питання добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України».

4. Конкурсній комісії:

розмістити в установленому порядку у двотижневий строк із дня набрання чинності цим Указом оголошення про проведення конкурсу із добору кандидатів для обрання суддею Європейського суду з прав людини від України;

Оставить комментарий

avatar
250