Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський разом з послами Франції, Німеччини, США, Канади, Великої Британії та Швеції побував за кілька десятків метрів від лінії зіткнення на Донбасі

Володимир Зеленський разом з послами Франції, Німеччини, США, Канади, Великої Британії та Швеції побував за кілька десятків метрів від лінії зіткнення на Донбасі
11 Лют 2021 20:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський разом з послами західних країн – партнерів України побував на передових позиціях у зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі.

Глава держави та дипломати ознайомилися з поточною ситуацією в зоні проведення ООС, умовами служби та проживання військових.

Разом з Володимиром Зеленським передову відвідали Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, Посол Німеччини Анка Фельдгузен, Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс, тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, Посол Канади Лариса Ґаладза, Посол Швеції Тобіас Тиберг.

«Дуже важливо, щоб посли дружніх і партнерських країн бачили на власні очі, що відбувається на Донбасі та які наслідки спричинила війна. Західні дипломати повинні отримати з перших вуст правдиву інформацію про те, як Україна виконує взяті на себе зобов’язання зі встановлення режиму припинення вогню, якого не дотримується протилежна сторона», – наголосив Глава держави.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зауважив, що Володимир Зеленський прагне особисто донести до військових важливість режиму припинення вогню та їхньої надважливої ролі у його збереженні попри провокації з боку противника.

Оставить комментарий

avatar
250