Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Уряд має чітко пояснити людям, як записуватися на вакцинацію від COVID-19 і як відбуватиметься цей процес – Президент

Уряд має чітко пояснити людям, як записуватися на вакцинацію від COVID-19 і як відбуватиметься цей процес – Президент
1 Лют 2021 13:40 | Новини України

Питання масової вакцинації проти коронавірусної інфекції COVID-19 порушив Президент України Володимир Зеленський під час традиційної селекторної наради за участю представників уряду та правоохоронних органів.

План вакцинації має включати тісну комунікацію та співпрацю між урядом, обласними державними адміністраціями та органами місцевої влади, наголосив він.

Урядовці доповіли про стан підготовки онлайн-платформи, за допомогою якої можна буде записатися в чергу на вакцинацію. Кабінет Міністрів презентує її в лютому.

«Уряд має чітко пояснити людям, як записуватися на вакцинацію від COVID-19 і як відбуватиметься цей процес. Онлайн-платформа має бути чіткою та зручною», – сказав Володимир Зеленський.

За словами Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус в Україні опустилася нижче 200 тисяч. Водночас попри зменшення показників нових випадків та летальності, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих – 12 147 осіб проти 11 630 позаминулого тижня.

Оставить комментарий

avatar
250