Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Інтерв’ю Президента України програмі Axios, що виходить на платформі HBO

Інтерв’ю Президента України програмі Axios, що виходить на платформі HBO
1 Лют 2021 10:40 | Новини України

Повний текст інтерв’ю Президента України Володимира Зеленського програмі Axios, що виходить на платформі HBO. Розмова відбулася 23 січня 2021 року.

Спілкування починається на шостому поверсі Офісу Президента України, де облаштовані сучасні кабінети для проведення заходів за участю Глави держави та працівників Офісу.

Президент України: Для всього потрібна воля. Один з головних кейсів для нас в Україні, те, що ми розпочали і в чому стали одними з найкращих, – це сфера діджитал. У нас дуже гарна команда, всі молоді. Наразі в нас є електронні ID, водійські посвідчення, ідентифікаційний код у смартфоні. Ми робимо все, щоб звести до мінімуму спілкування з чиновником, бюрократію – те, де починається корупція. Ми започаткували портал «Дія», його ми також використовуємо для координації з людьми, які потребують ізоляції через ковід.

Ми хочемо відновити весь поверх, зробити його сучасним. Тут ми дивилися інавгурацію Байдена. Ми хочемо відійти від монументалізму, позолоти приміщень, проте зберегти архітектурну спадщину. Не знаю, чи встигну я до кінця своєї каденції, але хочу зробити музей сучасного мистецтва.

Оставить комментарий

avatar
250