Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Щодо підготовки фахівців у галузі публічного управління

Щодо підготовки фахівців у галузі публічного управління
30 Січ 2021 15:40 | Новини України

Державне управління справами відзвітувало про передачу цілісного майнового комплексу Національної академії державного управління при Президентові України (разом з Дніпропетровським, Львівським, Одеським, Харківським регіональними інститутами державного управління) зі свого управління до сфери управління Міністерства освіти і науки.

Така передача здійснена на виконання Указу Президента від 5 листопада 2020 року № 487 «Про впорядкування використання об’єктів, що перебувають в управлінні Державного управління справами» та відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів від 29 грудня 2020 року № 1667 «Про передачу цілісних майнових комплексів державних закладів освіти до сфери управління Міністерства освіти і науки».

Підготовка фахівців у галузі публічного управління має здійснюватися в межах сучасної відкритої освітньої системи із застосуванням найкращих світових практик. Потенціал Національної академії державного управління буде примножений завдяки інтеграції до позбавленого бюрократичних обмежень загальнонаціонального освітнього процесу.

Оставить комментарий

avatar
250