Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми хочемо, щоб держава була комфортним сервісом для людей – Володимир Зеленський під час розмови з президентом компанії Microsoft

Ми хочемо, щоб держава була комфортним сервісом для людей – Володимир Зеленський під час розмови з президентом компанії Microsoft
5 Лис 2020 23:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів розмову у форматі відеодзвінка з президентом компанії Microsoft Бредом Смітом.

Під час бесіди співрозмовники обговорили деталі та кроки з імплементації Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю, підписаного віце-прем’єр-міністром – міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим та генеральним директором представництва Microsoft в Україні Яном Петером де Йонгом цього року.

Було зазначено, що одна з пріоритетних цілей влади та профільного міністерства – за два з половиною роки перевести всі державні послуги в онлайн та діджиталізувати основні державні процеси. Адже це один із важливих способів боротьби з корупцією.

«Ми дійсно цифровізуємо країну. Ми дійсно хочемо, щоб для людей держава була дуже комфортним сервісом. Ми перші зробили цифровий паспорт. Також зробили цифрові водійські права. У нас були проблеми з реєстрацією бізнесу, довгі черги, а сьогодні вже за 15-30 хвилин можна зареєструвати свій бізнес. Я вважаю, що це велика перемога», – розповів Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250