Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна буде боротися за свої території – Андрій Єрмак

Україна буде боротися за свої території – Андрій Єрмак
5 Лис 2020 22:40 | Новини України

За час президентства Володимира Зеленського Україна не втратить свою незалежність, не поступатиметься своєю свободою, територіальною цілісністю та суверенітетом. Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у програмі «VIP з Наталією Мосейчук» на телеканалі «1+1».

«Вважаю великою помилкою навіть розмови про те, щоб у ХХІ столітті відмовитися від своїх законних територій, які належать Україні. І це стосується і Донбасу, і Криму. Сьогодні, я вважаю, треба зробити все для того, щоб ці території повернути», – сказав Андрій Єрмак.

Він наголосив, що повернення наших територій, припинення війни на сході та повернення додому незаконно утримуваних українців, але виключно на умовах України, є одним з головних пріоритетів чинної влади.

«Ми не збираємося витрачати роки на те, щоб припинити війну. Ми ніколи не зупинимося щодо припинення війни, але шляхи до цього припинення можуть бути різними», – додав очільник Офісу Глави держави.

Андрій Єрмак зауважив, що нині Україна йде відкритим дипломатичним шляхом: тривають переговори в Нормандському форматі, у Тристоронній контактній групі.

Оставить комментарий

avatar
250