Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави: Мир на Донбасі та деокупація Криму – мої ключові пріоритети

Глава держави: Мир на Донбасі та деокупація Криму – мої ключові пріоритети
20 Жов 2020 14:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський наголошує, що попри виклики, з якими нині зіткнулася Україна через епідемію COVID-19, досягнення миру на Донбасі та деокупація Автономної Республіки Крим були й будуть для нього головними пріоритетами.

«Пункт, який не був першим, але є найголовнішим для мене і, я переконаний, для вас і для всіх українців. Це завершення війни на Донбасі, настання миру, повернення наших людей, повернення наших територій», – заявив Глава держави під час проголошення послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України.

Володимир Зеленський нагадав, що для цього було розблоковано Нормандський процес, який фактично призупинився з 2016 року, вдалося звільнити з окупованих територій та з Росії 136 громадян, серед яких українські моряки, Олег Сенцов, Едем Бекіров, Олександр Кольченко, Станіслав Асєєв та багато інших.

«Ми боремося за кожного українця – і військового, і цивільного. Для мене людина – найвища цінність. І кожен громадянин має знати: я – українець, і моя держава мене не залишить. Процес звільнення наших громадян триває, ми пам’ятаємо про всіх, хто досі перебуває в полоні, і робимо все для їхнього повернення», – наголосив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250