Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна зацікавлена у розширенні кола турецьких компаній, залучених до реалізації програми «Велике будівництво» – Володимир Зеленський

Україна зацікавлена у розширенні кола турецьких компаній, залучених до реалізації програми «Велике будівництво» – Володимир Зеленський
16 Жов 2020 20:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відзначає зацікавленість у більшій залученості турецьких компаній до реалізації інфраструктурних програм та виступає за прискорення укладання Угоди про вільну торгівлю з Туреччиною. Про це він сказав під час заяви для ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у Стамбулі.

За словами Глави Української держави, попри ситуацію з COVID-19 Україна та Туреччина зберегли позитивну динаміку двосторонньої торгівлі.

«Для продовження позитивного тренду ми домовилися прискорити укладання Угоди про вільну торгівлю та вирішити всі проблемні питання, які зараз гальмують такий важливий процес», – наголосив Президент України.

Володимир Зеленський відзначив участь турецьких компаній у масштабних інфраструктурних проектах в Україні.

«У нас вже успішно працюють турецькі компанії, такі як «Онур» та «Озалтин». А зважаючи на масштабність нашої програми під назвою «Велике будівництво», ми прагнемо розширити коло цих проектів і коло цих компаній», – повідомив Президент України.

Оставить комментарий

avatar
250