Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Відносини України та ЄС – це насамперед про спільні цінності, які ми поділяємо й поширюємо

Володимир Зеленський: Відносини України та ЄС – це насамперед про спільні цінності, які ми поділяємо й поширюємо
6 Жов 2020 21:40 | Новини України

Під час 22-го Саміту Україна – Європейський Союз були окреслені подальші кроки активної співпраці та взаємодії, заявив Президент Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками форуму в Брюсселі.

Глава Української держави подякував за організацію та проведення Саміту, який відбувся попри всі виклики, пов’язані з протидією COVID-19. Президент відзначив, що цей захід став першим «живим» самітом з країною-партнером ЄС від початку пандемії, що є додатковим свідченням пріоритетної уваги до співпраці з Україною.

«Фундамент наших відносин з Європейським Союзом – це спільні цінності, які ми поділяємо та поширюємо: демократія, верховенство права, повага до прав людини, гендерна рівність. Наша розмова сьогодні була ґрунтовна, дружня, тепла та відкрита і стосувалася практично всього кола порядку денного Україна – ЄС», – розповів Володимир Зеленський.

Президент України зазначив, що під час переговорів було ретельно розглянуто прогрес імплементації Угоди про асоціацію.

«Окреслені подальші кроки активної співпраці України з Європейським Союзом. Можу запевнити – наші плани амбітні та безпрецедентні», – повідомив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250