Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

В Офісі Президента відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством цифрової трансформації та Microsoft

В Офісі Президента відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Міністерством цифрової трансформації та Microsoft
2 Жов 2020 18:40 | Новини України

У межах президентського проекту «Держава у смартфоні» віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та генеральний директор представництва Microsoft в Україні Ян Петер де Йонг підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю. Підписання відбулося в Офісі Президента України.

Михайло Федоров зазначив, що цей документ є важливим для розвитку цифрової економіки та подякував компанії за прояв особливої уваги до українського ринку.

«Потенційна взаємодія з Microsoft – це цифровий стрибок для нашої країни… Одна з пріоритетних цілей нашого міністерства – за два з половиною роки відцифрувати всі державні послуги. Інфраструктурно це неможливо робити, якщо не буде дата-центру, у якому ми зможемо зберігати наші дані. Ми особливу увагу приділяємо зберіганню даних саме в нашій країні й не хочемо, щоб сенситивні дані зберігалися в інших країнах», – наголосив Михайло Федоров.

Він зазначив, що співпраця з Microsoft допоможе Україні реалізувати амбітну мету з переведення всіх державних послуг у цифровий формат.

Оставить комментарий

avatar
250