Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Велике будівництво» на Буковині: Володимир Зеленський оглянув новозбудовані мости через річку Черемош

«Велике будівництво» на Буковині: Володимир Зеленський оглянув новозбудовані мости через річку Черемош
2 Жов 2020 15:40 | Новини України

У межах робочої поїздки до Чернівецької області Президент України Володимир Зеленський оглянув нові мости через річку Черемош та поцікавився станом виконання Національної програми «Велике будівництво» у регіоні.

Два мости біля села Розтоки, які йдуть один за одним, загальною довжиною 311,7 погонних метра – цілковито нові інфраструктурні об’єкти. Попередні переправи через річку були зруйновані стихійним лихом улітку 2008 року. Тож 12 років транспортний зв’язок забезпечувався через два тимчасових металевих мости типу САРМ. За дорученням Глави держави зведення нових мостів було включено до програми «Велике будівництво». Сьогодні у присутності Президента відкрили проїзд автомобільного транспорту по них.

Також наразі проводяться будівельно-монтажні роботи на 1,609 км дороги Р-62.  Триває підготовка до вкладання верхнього шару асфальту.

Загальна вартість спорудження цих інфраструктурних об’єктів – понад 250 млн грн. Реконструкція дороги та зведення постійних мостів дозволить поліпшити транспортне сполучення Путильщини з іншими районами Чернівецької та Івано-Франківської областей, а також забезпечить вихід до державного кордону з Румунією через міжнародні пункти пропуску «Руська» та «Шепіт».

Оставить комментарий

avatar
250