Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Велике будівництво»: на Закарпатті Володимир Зеленський оглянув реконструкцію Берегівської центральної районної лікарні

«Велике будівництво»: на Закарпатті Володимир Зеленський оглянув реконструкцію Берегівської центральної районної лікарні
25 Вер 2020 13:40 | Новини України

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський оглянув перебіг капітального ремонту Берегівської центральної районної лікарні імені Бертолона Ліннера. 

Директор закладу Іван Малеш розповів, що у 2020 році лікарня була визначена як опорна, у зв’язку з чим її було віднесено до програми «Велике будівництво», а саме в частині створення в опорних лікарнях відділень екстреної допомоги на базі приймальних відділень.

Оновлення закладу розпочалося в кінці серпня. Передбачено капітальний ремонт та перепланування першого поверху нового корпусу під відділення екстреної медичної допомоги. Реконструкцію корпусу хочуть завершити до кінця року, а закінчення будівництва лікарні заплановане на 2022 рік.

За словами директора закладу, на першому поверсі планують облаштувати реанімаційний блок з томографом, фізіотерапевтичне відділення. На другому – дитяче відділення, на третьому – хірургічне, на четвертому буде розташована інтенсивна терапія, а на п’ятому – гінекологічне відділення.

Оставить комментарий

avatar
250