Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Словацької Республіки Ігорем Матовичем

Президент України зустрівся з Прем’єр-міністром Словацької Республіки Ігорем Матовичем
24 Вер 2020 15:40 | Новини України

У межах офіційного візиту до Словацької Республіки Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Прем’єр-міністром Словаччини Ігорем Матовичем.

Основна увага під час зустрічі була приділена обговоренню шляхів розширення взаємодії у таких сферах, як двостороння торгівля, транспорт, енергетика, прикордонна співпраця.

Володимир Зеленський висловив сподівання, що спільними зусиллями урядів України та Словаччини сторони зможуть активізувати роботу за всіма напрямами, що важливо також для мінімізації негативних наслідків пандемії COVID-19 для економіки двох країн.

«Високо ціную те, що у програмі очолюваного вами уряду відображено підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, європейського майбутнього та процесу реформ у нашій державі», – наголосив Президент України.

Він відзначив пріоритетну важливість для України підписання Угоди щодо відновлення повноцінного функціонування Міжнародного аеропорту «Ужгород». Досягнуто домовленості, що в жовтні буде завершено роботу над технічними питаннями, пов’язаними з імплементацією цієї угоди.

Оставить комментарий

avatar
250