Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна є країною з найменшим показником антисемітизму у Східній Європі – Володимир Зеленський в інтерв’ю для The Jerusalem Post

Україна є країною з найменшим показником антисемітизму у Східній Європі – Володимир Зеленський в інтерв’ю для The Jerusalem Post
10 Вер 2020 09:40 | Новини України

Українська влада рішуче засуджує будь-які прояви антисемітизму та прагне, щоб ізраїльтяни відвідували Україну. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю для The Jerusalem Post.

За словами Глави держави, щороку місто Умань приймає десятки тисяч відвідувачів з усього світу, зокрема з Ізраїлю та США. Але цього року через пандемію коронавірусу у світі запроваджуються обмеження на пересування.

«Ми робимо все, щоб зустріти наших гостей у найкращих можливих умовах. На жаль, цього року внаслідок пандемії COVID-19 нам на звернення Ізраїлю довелося застосовувати сувору політику щодо захисту безпеки як громадян України, так і наших відвідувачів з усього світу. Мені дуже шкода, що це призвело до неприємних наслідків для прочан. Нам усім потрібно мати терпіння й терпимість у ці дивні часи. Ми всі пристосовуємося до нових способів робити те, чого раніше ніколи не доводилося робити», – зазначив Президент України.

Він зауважив, що захист здоров’я іноземних гостей та українських громадян залишається головним пріоритетом у часи пандемії.

Оставить комментарий

avatar
250