Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент сподівається, що ЄС та США додатково посилять санкції проти Росії

Президент сподівається, що ЄС та США додатково посилять санкції проти Росії
15 Тра 2019 20:05 | Новини України

Президент України Петро Порошенко сподівається, що Захід посилить санкції проти Росії і вдячний за підтримку країн Євросоюзу та США, яку отримала Україна. Про це Петро Порошенко сказав в інтерв’ю виданню POLITICO.

«По-перше, Путін не може повірити, що Європейський Союз може так довго зберігати єдність і солідарність з Україною», – сказав Президент України.

«Він не може уявити, що це буде відбуватись протягом п’яти років. І в цій ситуації я хочу подякувати Європейському Союзу, особливо канцлеру Меркель, французьким президентам – Олланду  і Макрону. Я хочу подякувати Дональду Туску, який відігравав величезну роль. Я хочу подякувати Жан-Клоду Юнкеру. Я хочу подякувати лідерам Європейського Союзу, які навіть у цій ситуації можуть досягти цих результатів, демонструючи, що цінності Європейського Союзу є набагато важливішими, ніж запропоновані Путіним гроші за скасування санкцій», – підкреслив Глава держави.

«Санкції – це мотивація Путіна сидіти за столом переговорів. Чи були ефективні санкції? Впевнений, що так», – наголосив він.

Оставить комментарий

avatar
250