Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент під час представлення Стратегії розвитку Черкащини: Активна участь у житті своєї області – це ключ до заможної України

Президент під час представлення Стратегії розвитку Черкащини: Активна участь у житті своєї області – це ключ до заможної України
28 Сер 2020 18:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Черкаської області взяв участь у представленні Стратегії розвитку Черкащини на 2021-2027 роки. 

Починаючи свій виступ, Глава держави зазначив, що Черкащина – вже шостий регіон України, який він відвідав за останні два тижні.

«Я вкотре переконуюся, наскільки прекрасною є наша рідна земля. Наскільки кожна область України самодостатня, колоритна, наскільки несхожа на інші», – зауважив він.

Президент наголосив, що українська земля багата на працьовитих, чесних, розумних і талановитих людей, і кожен українець може стати творцем успіху своєї області та всієї України. А тому такою важливою є участь громадян у місцевих виборах.

«Всі ми повинні зрозуміти – Україна починається з тебе. З твоєї громади, селища, з твого міста. Можливо, у тебе немає бажання йти в політику й кудись балотуватись. Але принаймні ти як відповідальний громадянин України маєш розуміти, кому саме ти довіряєш місце, де живеш, де живуть твої батьки, твої діти. Маєш розуміти, яким чином контролювати кошти, які витрачає місцева влада. Бути активним учасником життя своєї області. Я впевнений – це ключ до заможної України», – зазначив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250