Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент Єврокомісії привітала Володимира Зеленського з досягненням перемир’я

Президент Єврокомісії привітала Володимира Зеленського з досягненням перемир’я
28 Сер 2020 17:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн.

Насамперед очільниця Єврокомісії привітала Президента з одужанням членів його родини від коронавірусної інфекції та побажала їм міцного здоров’я.

«Дякую за це. Так, моя дружина та син справді одужали. На жаль, відходити від цієї хвороби треба два-три тижні після одужання. Ми проводимо серйозну комунікацію з суспільством, розповідаємо про заходи безпеки, адже всі стомлені від цієї епідемії. Нині ми працюємо над збільшенням кількості ліжок для таких хворих, якщо буде друга хвиля», – зазначив Володимир Зеленський.

Сторони обмінялися думками щодо епідемічної ситуації. Президент України подякував за досягнуту домовленість щодо доз вакцини, коли вона буде виготовлена. Він також зазначив, що Україна готова до міжнародної співпраці з виробництва вакцини.

«Ми вивчаємо можливість трансферу технологій та швидкого розгортання локалізованого виробництва вакцин в Україні. Маємо для цього кілька потужних фармацевтичних підприємств. Ми готові до масового виробництва вакцини. Розраховуйте на нас», – сказав Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250