Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Від початку дії режиму припинення вогню не було жодного пораненого та загиблого – доповідь Президенту на нараді

Від початку дії режиму припинення вогню не було жодного пораненого та загиблого – доповідь Президенту на нараді
29 Лип 2020 15:40 | Новини України

Кількість випадків інфікування коронавірусом в Україні за останню добу перевищила 1000, і це викликає занепокоєння. Про це йшлося на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, в якій взяли участь представники уряду та правоохоронних органів.

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов доповів про поділ території на нові «зелені» та «червоні» зони за європейськими стандартами, де епідеміологічну ситуацію розглядатимуть окремо в кожній області, місті та районі.

Глава держави порушив питання підготовки до місцевих виборів, які заплановані на 25 жовтня.

«Вочевидь майбутні вибори проходитимуть на тлі певних обмежень через коронавірусну інфекцію, і вже зараз треба продумати механізми, процедури та фінансування, щоб убезпечити українців і дати їм можливість вільно проголосувати за кандидатів», – сказав Володимир Зеленський.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернув увагу на забезпечення достатньої кількості тих, хто стежитиме за порядком під час проведення голосування, особливо після ухвалення законопроектів, які вимагатимуть більшої кількості правоохоронців на виборах.

Оставить комментарий

avatar
250