Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Це допоможе зберегти життя українських дітей – Президент узяв участь у відкритті другої черги нового корпусу «Охматдиту»

Це допоможе зберегти життя українських дітей – Президент узяв участь у відкритті другої черги нового корпусу «Охматдиту»
29 Лип 2020 14:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський відвідав Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит». Глава держави взяв участь у відкритті другої черги нового корпусу медичного закладу, яка включає запуск шести нових відділень. Президенту доповіли, що нові відділення готові до роботи, але ще очікують додаткового обладнання. Після його прибуття та встановлення завдяки введенню в дію нового лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ «Охматдит» МОЗ України кількість ліжок зросте з 620 до 720, а кількість операційних – з шести до 12. Також планується збільшення пролікованих випадків з 20 тис. до 32 тис. на рік. Завдяки збільшенню кількості реанімаційних ліжок медичну допомогу отримають втричі більше пацієнтів, ніж зараз. Крім того, кількість операцій на рік зросте з 10 тис. до 18 тис.

Володимир Зеленський перевірив інфраструктуру та перспективи роботи відділень хірургічно-онкологічного корпусу.

Під час спілкування з виконувачем обов’язків директора «Охматдиту» Юрієм Довбнею Президент пообіцяв допомогти лікарні у вирішенні питання щодо закупівлі додаткової медичної апаратури.

Оставить комментарий

avatar
250