Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Доба на Донбасі: Один військовий загинув, ще один отримав поранення.

Джерело: zik

Доба на Донбасі: Один військовий загинув, ще один отримав поранення.
21 Лип 2020 09:54 | Новини України

НЗФ 17 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ООС

За минулу добу, 20 липня, незаконні збройні формування 17 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє пресслужба Операції об’єднаних сил.

Згідно з повідомленням, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, неподалік населеного пункту Миронівський противник застосував артилерійські системи калібру 122 мм та 120-мм міномети.

Опорні пункти українських захисників поблизу Шумів НЗФ двічі обстрілювали з гранатометів різних систем, стрілецької та снайперської зброї.

Біля Оріхового та Новотошківського противник вів вогонь по українських воїнах із мінометів 120-го та 82-го калібрів. А поруч Причепилівки, Попасної та Луганського він задіяв гранатомети та кулемети.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік Мар’їнки, Старогнатівки, Павлополя, Широкиного, Кам’янки, Гнутового, Водяного та Опитного незаконні збройні формування застосували проти українських воїнів гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Як зазначається, за минулу добу, внаслідок провокативних обстрілів, загинув один український військовослужбовець, ще один воїн – отримав поранення.

Оставить комментарий

avatar
250