Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Який буде початок навчального року?

Джерело: СЛОВО NEWS

Який буде початок навчального року?
9 Лип 2020 11:07 | Новини України

Потрібно готуватися і до найгірших сценаріїв, а також до дистанційної освіти, вважає Головний санітарний лікар.

Потрібно готуватися і до найгірших сценаріїв, а також до дистанційної освіти, вважає Головний санітарний лікар. Через складну епідемічну ситуацію в Україні навчальний рік може розпочатися у форматі змішаного чи навіть дистанційного навчання.

У МОНі наголошують, що це вимушені заходи, які допоможуть зменшити ризик поширення коронавірусу, допоки пандемія не піде на спад. Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко в інтерв’ю BBC News Україна зазначив, що 1 вересня діти підуть у школу. Але як – це питання, яке наразі обговорюється з новим очільником Міністерства освіти і науки. Вже є декілька варіантів.

Можливо, доведеться обмежувати одночасне перебування дітей в класах. Розглядаємо варіанти, що, наприклад, математика буде в класі, а історія буде дистанційно проводитись. По змінах розводити. Думаю, що ці моделі ми напрацюємо, – наголосив Ляшко. На його думку, спрогнозувати епідемічну ситуацію на вересень майже неможливо. Потрібно готуватися і до найгірших сценаріїв, до дистанційної освіти, до проміжних варіантів і до повернення дітей до школи.

Оставить комментарий

avatar
250