Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президенту України представили концепцію розвитку туристичної галузі Чернівецької області

Президенту України представили концепцію розвитку туристичної галузі Чернівецької області
8 Лип 2020 21:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Чернівецької області ознайомився з концепцією розвитку туристичної галузі регіону в межах президентської ініціативи #МандруйУкраїною.

Концепцію презентував голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук під час зустрічі Глави держави з місцевими підприємцями.

«Ініціатива Президента України з пожвавлення внутрішнього туризму є надзвичайно актуальною не лише через карантинні обмеження, неможливість чи ускладнення у зв’язку з пандемією закордонного туризму, а передусім тому, що внутрішній туризм є дієвим інструментом об’єднання українського народу», – сказав голова Чернівецької ОДА.

За його словами, стратегією розвитку Чернівецької області на період до 2027 року туристична галузь визначена як одна зі стратегічних цілей.

У своїй презентації Сергій Осачук розповів про головні туристичні «магніти» області, серед яких: Чернівецький національний університет імені Федьковича, середмістя Чернівців, Хотинська фортеця, Дністровський каньйон та Буковинські Карпати, а також музейні комплекси та гастрономічний туризм.  

Оставить комментарий

avatar
250