Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дорога до моря: незабаром відкриють відремонтовані автошляхи до курортів на Чорноморському та Азовському узбережжях

Дорога до моря: незабаром відкриють відремонтовані автошляхи до курортів на Чорноморському та Азовському узбережжях
12 Чер 2020 17:40 | Новини України

У межах реалізації програм «Велике будівництво» та «Мандруй Україною», які ініціював Президент Володимир Зеленський, найближчими тижнями відкриються нові відремонтовані автошляхи до курортів на Чорному та Азовському морях, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

«Для нас це важливо – щоб українці та іноземні громадяни могли мандрувати по всій країні гарними дорогами, і не тільки дорогами, а й на потягах і літаках», – заявив Кирило Тимошенко на брифінгу в Києві.

Голова Державного агентства автомобільних доріг (Укравтодор) Олександр Кубраков розповів, що однією з таких доріг буде траса національного значення Н-30, яка проходить територією Запорізької області та сполучає Василівку й Бердянськ. Цю оновлену дорогу протяжністю 120 км відкриють у липні. Наразі на двох третинах ділянки вже прокладений верхній шар полотна.

«Міжнародна траса М-18, яка виводиться до Василівки із Запоріжжя, зараз повністю ремонтується. Ідуть роботи на всій ділянці. І вся вона буде приєднана до нормальної мережі доріг», – додав Олександр Кубраков.

Оставить комментарий

avatar
250