Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Магнітні бурі в червні 2020. Коли настануть? Та що робити?

Джерело: СЛОВО NEWS

Магнітні бурі в червні 2020. Коли настануть? Та що робити?
5 Чер 2020 07:30 | Новини України

Україну в червні накриють магнітні бурі.

В першому літньому місяці метеоудари відбудуться в різні дати.

Українцям варто очікувати їх 8 і 9 червня.

Потрібно відзначити, що 8 червня магнітна буря буде середньої сили, а от 9 червня її вплив люди зможуть відчути на собі.

Магнітні бурі впливають на всіх, але більше від них страждають метеозалежні люди, які при коливанні магнітного поля часто відчувають фізичний і емоційний дискомфорт. Магнітна буря – це реакція магнітної сфери планети Земля на великі потоки сонячного вітру. Астрофізики кажуть, що сонячний вітер доходячи до магнітної оболонки Землі викликає її обурення, тоді і виникає магнітна буря.

Як уберегтися і поліпшити своє самопочуття: У дні магнітних бур варто відмовитися від жирної і гострої їжі, виключити з раціону алкоголь, міцну каву замінити чаєм. Дуже важливо для нормалізації самопочуття добре висипатися, дихати свіжим повітрям, менше нервувати і не перевантажувати організм додатковими фізичними напругами. Людям з хронічними захворюваннями варто уважніше поставитися до свого здоров’я і тримати під руками необхідні препарати, а за необхідності – проконсультуватися з лікарем.

 

Оставить комментарий

avatar
250