Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

З 1 ТРАВНЯ УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ МІНЯТИ МОБІЛЬНИХ ОПЕРАТОРІВ БЕЗ ЗМІНИ НОМЕРІВ. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ ?

Джерело: ТСН Україна

З 1 ТРАВНЯ УКРАЇНЦІ ЗМОЖУТЬ МІНЯТИ МОБІЛЬНИХ ОПЕРАТОРІВ БЕЗ ЗМІНИ НОМЕРІВ. ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ ?
2 Тра 2019 11:30 | Новини України

Кожен зможе перейти до іншого оператора без втрати номера в пошуках більш дешевого тарифу. До старту перенесення номера готувалися довгі десять років.
З 1 травня кожен може змінити оператора, не купуючи новий стартовий пакет. У державному центрі радіочастот (УДЦР) запевняють – і код, і номер при цьому не зміняться.

“У вас є можливість зберегти за собою той код і весь номер, який у вас є зараз, але за фактом використовувати тарифний план і мережу зв’язку іншого оператора”, – говорить виконавчий директор УДЦР Вадим Гулько.
Оператори обіцяли, що послуга буде платною, але не дорогою – чисто символічна сума. Щоб змінити оператора, українцям потрібно:
1. Перейти в офіційне відділення магазину того оператора, на який ви хочете перенести свій номер, і подати заявку. Заявку також можна подати і через інтернет.
2. В заявці необхідно буде вказати свої паспортні дані, бажаний час перенесення номера, і вибрати той тарифний план, який вам підходить.
3. Заявку розглядатимуть протягом 8 робочих годин, після чого відправлять її в центральний офіс.
4. Якщо заявка схвалена, новий оператор інформує про це абонента, видає нову сім-карту і починає обслуговувати його в своїй мережі.
Номер буде завжди активним, а для людей, які зателефонують після зміни оператора, буде звучати повідомлення про те, що ви перейшли на іншого оператора, тому плутанини виникнути не повинно.

Оставить комментарий

avatar
250