Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 189/2020

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 189/2020
19 Тра 2020 16:40 | Новини України

1. Внести до Положення про військовий квиток осіб рядового, сержантського і старшинського складу, затвердженого Указом Президента України від 30 грудня 2016 року № 582, такі зміни:

1) пункт 2 після слів “Державної прикордонної служби України” доповнити словами “Служби безпеки України”;

2) пункт 3 після абзацу другого доповнити новим абзацом такого змісту: “відповідним підрозділом Центрального управління або регіональним органом Служби безпеки України після звільнення військовослужбовця з військової служби у Службі безпеки України у запас цієї Служби (якщо раніше військовий квиток не видавався), поновлення військового квитка у разі його втрати або пошкодження”.

У зв’язку з цим абзац третій вважати абзацом четвертим;

3) пункт 4 після абзацу сьомого доповнити новим абзацом такого змісту:

“До військового квитка військовозобов’язаного Служби безпеки України замість даних про військовий комісаріат, що видав військовий квиток, підпису військового комісара вносяться дані про підрозділ Центрального управління або регіональний орган Служби безпеки України, що видав військовий квиток, та проставляється підпис керівника відповідного підрозділу Центрального управління або начальника регіонального органу Служби безпеки України. Записи та фотокартка засвідчуються гербовою мастиковою печаткою Служби безпеки України”.

Оставить комментарий

avatar
250