Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ХТО І КОЛИ МОЖЕ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ДОДАТКОВУ СЕСІЮ ЗНО?

Джерело: Погляд

ХТО І КОЛИ МОЖЕ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ДОДАТКОВУ СЕСІЮ ЗНО?
7 Тра 2020 14:47 | Новини України

Міністерство освіти і науки України оголосило про додатковий період реєстрації для участі у додатковій сесії тестуванні розширило перелік категорій осіб, які можуть взяти у ньому участь

Наказом Міністерства освіти і науки України від 09.04.2020 № 487 розширено перелік категорій тих, хто може зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації для участі в додатковій сесії ЗНО.

«Так, під час додаткового періоду можуть зареєструватися особи, які проживають (перебувають) на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану. Реєстрація можлива, якщо особи не зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час основного періоду реєстрації, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Також зазначається, що час додатковий період реєстрації — із 25 травня до 9 червня включно. Зареєструватися для участі в додатковій сесії тестування зможуть всі, хто не зміг зареєструватися протягом 3 лютого — 24 березня.

Оставить комментарий

avatar
250