Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ми маємо докласти зусиль на державному рівні, щоб Інтернет був безпечним для дитини – Микола Кулеба

Ми маємо докласти зусиль на державному рівні, щоб Інтернет був безпечним для дитини – Микола Кулеба
11 Лют 2020 19:40 | Новини України

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба в День безпечного Інтернету оголосив про запуск спільно з Міністерством цифрової трансформації соціально-просвітницького порталу stop-sexting.in.ua та старт інформаційної кампанії #не_ведись, яка спрямована на роз’яснення дітям, батькам і вчителям сучасних ризиків сексуального характеру у глобальній мережі.

«Інтернет – це не тільки можливості для дитини, а й ризики. Серед яких секстинг, грумінг, кібербулінг, сексуальне насильство онлайн. Сьогодні віртуальна реальність створює реальні проблеми для наших дітей. І ми маємо захистити дітей», – сказав уповноважений з прав дитини під час брифінгу в Офісі Президента України за участю представників уряду та громадськості. 

Радник з питань безпечного Інтернету для кожної дитини при віце-прем’єр-міністрі – міністрі цифрової трансформації України Анастасія Дьякова зазначила, що суспільство інколи помилково вважає злочини в Інтернеті несправжніми й такими, що мають набагато менший вплив на дитину, ніж такі ж злочини, скоєні в реальному житті. «Але це зовсім не так. Діти, які зазнали сексуального насильства в Інтернеті, травмовані ще сильніше, ніж ті, які зазнали фізичного насильства», – розповіла вона.

Оставить комментарий

avatar
250