Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Раціон для захисту від коронавірусу

Раціон для захисту від коронавірусу
10 Лют 2020 23:55 | Новини України

Німецький лікар-дієтолог Єва-Марія фон Брух розповіла журналу Focus про те, як за допомогою харчування захистити організм від зараження коронавірусом. Експерт підкреслила: захист людини від вірусів та інфекцій багато в чому залежить від статку важливих поживних речовин в раціоні – їх дефіцит послаблює імунітет, що збільшує сприйнятливість до збудників хвороб, включаючи коронавірус. .

Брокколі – підсилює захисні функції імунної системи, будучи джерелом відразу цілого комплексу протизапальних речовин: вітаміну C, бета-каротину, селену, цинку, фосфору, глутатіону. Їх вживання забезпечує синтез найважливіших білків і ферментів. Риба – в продукті зосереджені вітаміни групи B, цинк, селен, які відіграють важливу роль в посиленні захисних властивостей організму: вони підвищують концентрацію числа Т-клітин імунної системи, які шукають і знищують хвороботворні з’єднання.

Оставить комментарий

avatar
250