Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Куркума від ревматоїдного артриту

Куркума від ревматоїдного артриту
9 Лют 2020 11:55 | Новини України

Ревматоїдний артрит – складне завдання для лікування. Ліки не вирішують проблему в достатній мірі, викликають неприємні побічні ефекти. Причина, по якій куркума використовується в лікуванні стількох хвороб, полягає в її протизапальних властивості, а запалення лежить в основі ревматоїдного артриту.

Систематичний огляд, проведений в 2016 році, показав, що вживання 1000 мг куркумина, активного з’єднання куркуми, протягом 8-12 тижнів зменшує біль і запалення, пов’язані з ревматоїдним артритом. Важливо відзначити, що куркума має низьку біодоступність. Виправити становище можна, змішавши її разом з невеликою кількістю чорного перцю, який містить з’єднання, відоме як пиперин – воно підвищує засвоєння куркумина організмом.

Причина, по якій куркума використовується в лікуванні стількох хвороб, полягає в її протизапальних властивості, а запалення лежить в основі ревматоїдного артриту. Це аутоімунне захворювання, тобто імунна система організму помилково атакує власну здорову тканину суглобів, що призводить до запалення, яке пошкоджує їх.

Дослідження ревматоїдного артриту

Систематичний огляд, проведений в 2016 році, показав, що вживання 1000 мг куркумина, активного з’єднання куркуми, протягом 8-12 тижнів зменшує біль і запалення, пов’язані з ревматоїдним артритом.

Інше дослідження за участю 36 пацієнтів з ревматоїдним артритом, які брали біодоступний тип куркуми протягом 90 днів, виявило, що з’єднання призвело до значного запалення і болю в порівнянні з групою плацебо.

Важливо відзначити, що куркума має низьку біодоступність. Це означає, що вона погано засвоюється і не використовується організмом. Виправити становище можна, змішавши її разом з невеликою кількістю чорного перцю, який містить з’єднання, відоме як пиперин – воно підвищує засвоєння куркумина організмом.
Якщо ви приймаєте добавки з куркумою проти ревматоїдного артриту, то вибирайте з позначкою, де йдеться про високу біодоступності.

Оставить комментарий

avatar
250