Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Микола Кулеба обговорив з представниками МВС та кіберполіції особливості розслідування злочинів щодо дітей

Микола Кулеба обговорив з представниками МВС та кіберполіції особливості розслідування злочинів щодо дітей
7 Лют 2020 17:40 | Новини України

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба провів робочу зустріч із заступниками міністра внутрішніх справ Тетяною Ковальчук та Катериною Павліченко, а також заступником начальника кіберполіції Сергієм Кропивою.

«Злочини проти статевої недоторканності дітей чи з використанням дітей сьогодні вчиняються мало не щодня. І особисто мені надзвичайно важливо, щоб у системі правоохоронних органів працювало достатньо професіоналів, які зможуть не тільки покарати злочинця, а й надати підтримку дитині під час абсолютно всіх процесуальних дій – слідства, досудового й судового розгляду справи – та зробити все для того, щоб постраждала дитина якомога швидше стала на шлях реабілітації та змогла повернутися до нормального життя», – зазначив Микола Кулеба.

Він підкреслив, що при розслідуванні злочинів щодо дітей на сексуальному ґрунті працівники правоохоронної системи відіграють ключову роль, і саме від їхньої відповідної кваліфікації та досвіду залежить, наскільки дитина буде захищена.

Оставить комментарий

avatar
250