Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Небезпечні продукти харчування

Небезпечні продукти харчування
6 Лют 2020 17:55 | Новини України

Деякі продукти харчування можуть приносити багато шкоди вашому здоров’ю. Воно небезпечно тим, що накопичує канцерогенні речовини (проникаючи в організм у великій кількості, провокують клітинні мутації, рак). Сьогодні в продукті практично відсутня картопля: до складу входять крохмаль, борошно, підсилювачі смаку, інші добавки.

Експерти називають типові інгредієнти сучасної ковбасної продукції – шкіра, хрящі, субпродукти, соя, консерванти, емульгатори, харчові барвники, ароматизатори та інша синтетика, що порушує травлення. Харчування для профілактики раку грудей Споживачеві пропонується локшина з креветками, куркою, беконом, але їх там немає в помині. Органи травного тракту повинні працювати на знос, щоб розщепити і вивести ці абсолютно ненатуральні речовини.

Магазинний кетчуп часто містить шкідливі стабілізатори, емульгатори, консерванти, а також неймовірно високу кількість цукру, що руйнує підшлункову залозу і судинні тканини. Даний тип жирів штучного походження сприяють розвитку діабету, порушень роботи імунітету (трансжири знищують корисні ферменти, які охороняють організм від хвороб). Його скачки і коливання сприяють дисфункції підшлункової залози, розвитку метаболічних порушень, потенційно небезпечних наслідками – діабетом, ожирінням, хворобами серця.

Оставить комментарий

avatar
250