Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Довгі робочі зміни провокують гіпертонію

Довгі робочі зміни провокують гіпертонію
6 Лют 2020 12:55 | Новини України

Можна спати рекомендовані сім-вісім годин щоночі і все одно відчувати постійну втому, брак енергії, констатують німецькі медики. В таких обставинах в м’язи і інші клітини організму транспортується менше кисню. Медики рекомендують поєднувати е х з їжею, багатою на вітамін С, які допомагають організму засвоювати залізо, – цітрусовими, брокколі, шипшини, чорної смородини, болгарський перцем.

Тим часом, навіть слабка зневоднення негативно впливає на енергетичний баланс: кров гусне, серцю стає важче ефективно прокачувати її, що викликає занепад сил. Це означає, що при масі тіла близько 70 кілограмів потрібно споживати близько 2,1 літра в день. Келих вина ввечері можна розслабляти, але алкоголь в крові негативно впливає на цикл сну, сприяє нічним пробуджень, стимулює сечовипускання.

Їжа, що містить високий рівень цукру і простих вуглеводів, володіє високим глікемічним індексом, Який асоційований з різким коливаннями рівня цукру в крові. За словами медиків, підтримувати енергетичний баланс допомагають продукти з низьким глікемічним індексом -бурий рис, ячмінь, лосось, волоські горіхи, арахіс, баклажани. Для втомленого організму сніданок подібний бензину, що приводять у рух двигун автомобіля.

Оставить комментарий

avatar
250