Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ферментовані продукти продовжують життя

Ферментовані продукти продовжують життя
2 Лют 2020 09:55 | Новини України

За словами японських вчених, люди середнього віку, які регулярно вживають пасту місо, додану до суші і супу, продовжують життя. Вчені говорять, що це пов’язано з корисними сполуками, які допомагають підтримувати стабільний рівень холестерину. Команда, очолювана “Національним онкологічним центром” досліджувала зв’язок між кількома типами соєвих продуктів і смертю за станом здоров’я.

Смертельні випадки виявлялися з реєстрів житлових будинків і свідоцтв про смерть протягом 15 років. Загальне споживання сої, включаючи тофу, соєве молоко, окара, не впливало на смертність. Автори вказують, що ферментовані соєві продукти містять більше клітковини, калію і біоактивних компонентів, изофлавона, ніж неферментованого аналоги.

Оставить комментарий

avatar
250