Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як правильно вживати вітаміни?

Як правильно вживати вітаміни?
1 Лют 2020 11:55 | Новини України

Вітаміни – це органічні сполуки, які необхідні для нормальної роботи організму і присутні в раціоні в невеликій кількості. 1. Наприклад, вітамін С добре засвоюється разом з залізом, і це потрібно враховувати як при приготуванні їжі, так і при прийомі добавок.

Також багато вітаміну С міститься в томатах і болгарському перці – ви можете зробити з них салат і додати гречану кашу, в якій міститься залізо. Прийом лікарських препаратів впливає на засвоєння корисних речовин. Тим, хто їх приймає, можна додати полівітамінні комплекси, які необхідно підібрати з фахівцем.

Чому вітаміни у таблетках не є ефективними?3. Каші і бобові містять дуже багато вітамінів і мінералів. Тому я рекомендую замочувати продукти, щоб скоротити час їх приготування.

А замочена сочевиця замість 40-50 хвилин варіння звариться за 10-15 хвилин. Вітамінний склад продукту безпосередньо залежить від збереження його цілісності. Овочі та фрукти, багаті вітамінами А, Е і С (антиоксидантами), частково втрачають свої властивості, якщо їх почистити або порізати.

Оставить комментарий

avatar
250