Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як боротись з новорічним похміллям?

Як боротись з новорічним похміллям?
26 Гру 2019 20:45 | Новини України

Ранковий головний біль після новорічної ночі – зовсім не рідкість. Але ж іноді бувають випадки, коли не випити сто грамів алкоголю просто не можна. Багато народні методи, а також офіційна медицина, рекомендує з’їдати перед походом на “гулянку” жирну їжу.

Можна перед походом на вечірку випити кілька склянок молока і з’їсть пару ложок натурального меду. Молоко і мед допоможе позбутися від продуктів розпаду алкоголю. За пару годин така порція алкоголю вивітриться, але ось організм отримає певну щеплення.

Кокосова вода врятує від похмілляЩитовидна залоза, а точніше вироблювані нею ферменти, допомагають швидше вивести продукти розпаду алкоголю з організму. Але такі кошти повинні призначатися лікарем. Є ще ряд медичних препаратів, які можуть допомогти в боротьбі з похміллям.

За 12 годин до застілля можна випити жовчогінні засоби, які також допоможуть впоратися з великою дозою алкоголю. Його ефективність досить сумнівна. Крім цього прийом ліків сукупно з залишковими діями алкоголю, може порушити роботу кровоносної системи.

Оставить комментарий

avatar
250