Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Фактори, які викликають приступи астми

Фактори, які викликають приступи астми
25 Гру 2019 17:45 | Новини України

Для астматиків важливо знати, які чинники можуть бути тригерами нападів задухи, щоб їх уникати, або бути готовими до можливого контакту з подразником. У людей, які страждають на астму, новорічні ялинки можуть дратувати дихальні шляхи і викликати напади. Коли дерево виявляється в будинку з опаленням, цвіль починає активно рости.

Таким алергікам слід заздалегідь подбати про те, щоб на час свят для них були доступні антигістамінні препарати. При цьому медики не знаю, які саме хімічні речовини або ароматизатори найчастіше викликають у людей астму. І теж здатні провокувати астматичні напади, оскільки впливають на те, як людина дихає.

Точно так же, як і фізичні вправи, секс може становити певну небезпеку для людей, які страждають на астму. У декого може виникати справжній порочне коло, тому що навіть занепокоєння з приводу можливого нападу астми під час сексу може провокувати у них специфічні симптоми захворювання в моменти близькості. Астматикам потрібно бути дуже уважними і обережними, так як дим від палаючих дров і феєрверків може викликати потенційно смертельні напади задухи.

Оставить комментарий

avatar
250