Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Глава держави: Морський кордон України – під надійною охороною Військово-Морських Сил

Глава держави: Морський кордон України – під надійною охороною Військово-Морських Сил
5 Кві 2019 17:45 | Новини України

«Україна – морська держава, яка має життєво важливі інтереси в акваторії Чорного і Азовського морів. Має Військово-Морські Сили, які здатні захистити ці життєво важливі інтереси України, позиції, які мають виключне значення для національної безпеки нашої держави», – наголосив Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину.

«Днями у повній відповідності з графіком був спущений на воду новий, черговий, вже сьомий за рахунком броньований катер для Військово-Морських Сил України. Найближчим часом на черзі поповнення ВМС десантно-штурмовими катерами», – повідомив Глава держави. Він нагадав, що нещодавно Берегова охорона США передала українським ВМС два кораблі, які цього року мають прийти до України.

«Подальша перспектива – це є озброєння протикорабельними ракетами, засобами проектування сили на ближні і дальні морські зони. І ще багато кроків… Ми рухаємось шляхом системних змін. Ми забезпечуємо ефективну взаємодію з нашими партнерами з країн НАТО», – наголосив Петро Порошенко. За його словами, декілька днів тому кораблі країн НАТО були в Одесі і Міністр оборони України Степан Полторак мав зустріч з партнерами України.

Оставить комментарий

avatar
250