Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент у Одесі вручив нагороди українських моряків, які перебувають в полоні Росії, їх рідним

Президент у Одесі вручив нагороди українських моряків, які перебувають в полоні Росії, їх рідним
5 Кві 2019 17:25 | Новини України

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області вручив нагороди українських моряків – військовополонених, які захоплені і утримуються Російською Федерацією, їх рідним. Глава держави відзначив високими державними нагородами 22 українських героїв.

Глава держави повідомив, що враховуючи мужність і героїзм українських військових моряків, які перебувають в полоні Російської Федерації, вирішив їх нагородити.

«Вони продемонстрували себе справжніми лицарями, справжніми воїнами, справжніми патріотами і справжніми професіоналами. Українська держава вшановує своїх мужніх захисників, відзначає вірність присязі, патріотизм», – наголосив він.

«Вручаю ці нагороди їхнім родинам, які виховали в них найкращі риси характеру. Від усієї душі я бажаю вашим синам, братам, чоловікам якнайскорішого повернення додому. Бо це найважливіше не лише для вас, але і для мене як для Президента і для кожного справжнього українця, які роблять все, що від них залежить, щоб цей час прискорити», – додав Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250