Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Поширені ознаки захворювань печінки

Поширені ознаки захворювань печінки
3 Гру 2019 22:50 | Новини України

Захворювання печінки часто залишаються непоміченими на початковій стадії, хоча і тоді організм може попереджати про поганий стан органу певними ознаками. Алкоголь, жирна дієта і віруси можуть пошкодити печінку, і особлива небезпека в тому, що цироз печінки, гепатит або рак печінки не викликають явної болю на початкових стадіях, що це ускладнює своєчасну діагностику хвороб. Фахівці перерахували чотири ознаки, на які варто звернути увагу.

Коричнева сеча може бути ознакою серйозного цирозу, при якому тканини органу піддаються сильному рубцювання через надмірне вживання алкоголю або хронічних захворювань. Очне яблуко жовте замість білого. Крім того, воно може вказувати на порушення ліпідного обміну, які зачіпають печінку.

Печінка займає в основному праву верхню частину живота. Крім того, при ожирінні печінки зазвичай виникають сильна втома і розлади концентрації. Серйозної шкоди організму і здоров’ю жирна печінка завдає, коли вона запалюється, що може статися, наприклад, при звичайній простудной інфекції.

Оставить комментарий

avatar
250