Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тут вирішувалася доля  України і Європи – Глава держави про Ситуативну кімнату Президента України

Тут вирішувалася доля  України і Європи – Глава держави про Ситуативну кімнату Президента України
29 Бер 2019 19:45 | Новини України

Президент України Петро Порошенко в інтерв’ю телеканалу ICTV, яке відбулося в Ситуативному центрі Президента України, пояснив журналістам деякими подробиці державного та військового управління, зокрема розповів про драматичні моменти сучасної історії України, коли приймалися доленосні рішення.

Ситуативний центр Президента України – закрите комунікаційне приміщення в Адміністрації Президента України, де Глава держави як Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України здійснює стратегічне управління армією та приймає найважливіші рішення в сфері оборони і безпеки країни. Глава держави зазначив, що у Ситуативному центрі використовуються сучасні технології, унікальна система захисту, новітня система зв’язку, унікальні канали спостереження.

«Саме в цій кімнаті в багатьох питаннях вирішувалася доля Європи, доля України в Європі і доля нашої європейської інтеграції. Бо для нас є неприйнятним відступ назад», – наголосив Президент.

«Хочу нагадати, що саме з цього місця запускалася система автоматичного відшкодування податку на додану вартість, система електронних закупівель ProZorro. Але головне, безумовно, це Ситуативна кімната Президента України звідки здійснюється управління сектором оборони і безпеки», – зокрема розповів Президент та додав, що тут приймалися рішення про початок контрнаступу на Донбасі, що дозволило звільнити дві третини наших територій.

Оставить комментарий

avatar
250