Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Користь картоплі для здоров’я

Користь картоплі для здоров’я
5 Лис 2019 07:50 | Новини України

Картопля містить багато вітамінів і мінералів, які важливі для нашого організму, її вживання стабілізує цукор в крові, захищає від розвитку запалення і пухлин, допомагає схуднути. Картоплини повні вітамінів, особливо B1, B2 і B6. Завдяки своєму комплексу мікроелементів картопля зміцнює імунну систему і стимулює обмін речовин.

Крім того, завдяки цим речовинам рівень цукру в крові довго не підвищується після їди. Таким чином картопля виявляється корисний для схуднення і підтримки ваги – звичайно, за умови, що він вживається не в смаженому вигляді або у складі калорійних страв. За їх словами, відварну картоплю в поєднанні з омлетом або вареними яйцями дозволяє організму краще перетворювати білок у власні м’язи..

Картопляний сік в свою чергу діє як ліки від печії. Захист від раку шлунка в зв’язку з вживанням картоплі дослідники схильні пояснювати дією антиоксидантної компонента – вітаміну С. Теплий м’ятий варену картоплю загортають в рушник, прикладають до спини в області легких або до грудної клітки, до шиї.

Оставить комментарий

avatar
250