Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Народні засоби від стресу

Народні засоби від стресу
5 Лис 2019 06:50 | Новини України

Ці рослинні засоби доступні практично в будь-якій аптеці: їх прийом не тільки допомагає зміцнити нервову систему і стати спокійнішими, але і дає різноманітні позитивня побічні ефекти. Чай з ромашки може бути дуже корисний для тих, хто має проблеми із засинанням і поганим сном. Ще в давні часу ромашка була відома своїми заспокійливими і протизапальними властивостями.

Як і ромашку, мелісу можна пити у вигляді чаю: її ефірні масла мають заспокійливу і спазмолітичну дію. Дослідження показали, що вживання меліси пацієнтами з хворобою Альцгеймера значно зменшувало у них прояв ажитації – стану сильного перезбудження, що супроводжується тривогою і страхом. Крім того, дане рослинний засіб допомагає стабілізувати роботу серцево-судинної системи і кров’яний тиск.

Чай з глодом також можна використовувати як заспокійливий засіб, для поліпшення сну, при безсонні. Звіробій містить гіперфорин -активно речовина, ефективне проти нервозності, тривоги, розладів сну і депресії. Ще 2000 років тому грецькі і римські ескулапи використовували валеріану, щоб заспокоїти нерви.

Оставить комментарий

avatar
250