Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Все залежить від нас – Президент впевнений в майбутньому членстві України в НАТО

Все залежить від нас – Президент впевнений в майбутньому членстві України в НАТО
22 Бер 2019 23:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко висловив впевненість в майбутньому членстві України в Північноатлантичному альянсі та наголосив, що все залежить від українців. Про це Глава держави заявив в ефірі телеканалу «Україна».

При цьому він навів приклад успіху України в питанні євроінтеграції: підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та отримання безвізового режиму для українців для поїздок до країн ЄС. Петро Порошенко згадав недовіру та скепсис щодо Угоди про асоціацію та безвізові подорожі до ЄС для українців, які тиражувалися деякими експертами у 2014 році.

«Коли ми ставили амбітні завдання і робили низку реформ, скептики казали, що це  (Угода про асоціацію та безвізовий режим з ЄС – ред.) неможливо. Хочу нагадати, що коли обговорювалося питання безвізу, казали, що в Європі криза мігрантів. Це самогубство для керівника будь-якої європейської країни зараз для України в поточних умовах надати безвіз. Я сказав, це є питання цінностей  і питання віри. І це є питання потужних реформ, які ми маємо провести для того, щоб вибороти це», – нагадав Президент.

Оставить комментарий

avatar
250