Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Типові причини раннього старіння

Типові причини раннього старіння
1 Жов 2019 20:50 | Новини України

Вчені стверджують, що ознаки старіння у багатьох сучасних людей виникають раніше, ніж у їхніх предків. На думку фахівців, стресовий фактор є першою причиною передчасного старіння всього організму в цілому і шкіри зокрема. Зокрема, стрес виникає, коли організм отримує багато нездорової їжі і відчуває дефіцит вітамінів і мікроелементів, не отримує достатньо води, страждає від постійного недосипу, м’язової напруги і негативних думок.

Як наслідок, організм стає беззахисним перед інфекціями, вірусами і бактеріями, в ньому підвищується ризик запалення. У сучасному суспільстві, в умовах життя в мегаполісах ця проблема – справжній бич людей. В результаті він не може отримати повне перезавантаження, виснажується.

Щоб довго не старіти, спати потрібно досить, засинати в один і той же час, краще за все – до настання півночі. Вчені відзначають, що будь-яка м’язова активність сприяє виробленню гормонів, що забезпечують тілу молодість. Цей гормональний фон забезпечує зниження рівня кортизолу в організмі, що добре позначається на стані шкіри, важливо для підтримки краси і молодості тіла.

Оставить комментарий

avatar
250