Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Щоб вижити, маючи сусідом Росію, Україна повинна мати сильне військо – Президент

Щоб вижити, маючи сусідом Росію, Україна повинна мати сильне військо – Президент
19 Бер 2019 15:45 | Новини України

Президент Петро Порошенко під час Ради регіонального розвитку Прикарпаття наголосив на важливості підтримки української армії.

 «І давня, і нова історія вчать нас – щоб вижити, маючи сусідом Росію, Україна повинна мати сильне військо. Армія, а не меморандуми є гарантом суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, запорука безпеки кожного громадянина. Тому армія і сектор безпеки були і залишаються  першим моїм пріоритетом, – наголосив Петро Порошенко.

«Сказати, що ми у небачено стислий термін відновили армію, це нічого не сказати. Тому що ми її створили, бо не було чого відновлювати. Створили з нуля, навіть ні – з глибокого «мінусу». І армію і весь сектор безпеки. А сьогодні українська армія входить до числа найкращих армій континенту, найефективніших. І вже наші союзники запозичують у нас досвід української армії у гібридній війні», – сказав Глава держави.

 «Як Президент і Верховний Головнокомандувач доповідаю вам: сила нашого війська зростає щодня. Щотижня армія отримує нову зброю. Нам допомагають партнери. Завтра я вирушаю на випробування нових ударних безпілотників. Будуть проведені перші пуски», – повідомив Президент та додав, що «сьогодні на армію в повному обсязі працюють українські оборонні підприємства». 

Оставить комментарий

avatar
250