Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

5 фраз чоловіків, які жінки розуміють неправильно

Джерело: Ditey.com

5 фраз чоловіків, які жінки розуміють неправильно
24 Сер 2019 07:10 | Новини України

У спілкуванні у нас з чоловіками часто відбувається непорозуміння саме тому, що ми не вміємо зчитувати те, що криється між рядків. Навіть не так. Думаємо, що вміємо, але робимо це зовсім неправильно.

Що насправді хочуть сказати нам чоловіки, коли говорять звичні фрази? Ми зібрали 5 фраз для міні-словника і сподіваємося, що ти використовуєш його за призначенням і тобі вдасться запобігти декільком потенційним сваркам.

“Тобі зі мною не можна, ми тільки мужиками збираємося”
Що ти чуєш: “Зараз ми підемо по бабам, вип’ємо каністру алкоголю і я буду скаржитися на тебе всім своїм друзям, а потім ще й подзвоню колишній”.

Що це означає: що ти ні чорта не розумієш в механічних коробках передач, а вони будуть міняти синхронизатор п’ятої передачі в машині Андрія. Ну і час окремо – запорука успішних відносин, ти ж в курсі?

“Ти сьогодні така красива”
Що ти чуєш: “Зазвичай ти виглядаєш як технічка зі школи під час перерви, але сьогодні реально нормально. Всі в шоці”.

Що це означає: а) у нього гарний настрій і він вирішив нагадати тобі про те, що ти прекрасна; б) ти нафарбувала губи не гігієнічкою, а червоною помадою; в) ти вперше за 6 років зняла джинси і натягнула спідницю.

“Та ну тебе, нормальне плаття”
Що ти чуєш: “Ну ти і страшко. Поправилася чи що?”.

Що це означає: ти виглядаєш красиво, неймовірно і чудово. Але ти виглядаєш так у всьому.

“А можна я не піду на день народження твоєї подруги?”
Що ти чуєш: “Мені взагалі не подобаються твої подруги, всі вони недостойні уваги”.

Що це означає: що йому не хочеться весь вечір слухати про нігтики і поїздку на Шрі-Ланку “тіільки дівчатами”. Тим більше, якщо він не знає нікого з їх хлопців. Ще гірше, якщо він взагалі один хлопець на такий тусовці.

“Давай не зараз”
Що ти чуєш: “Я навіть не збираюся повертатися до цієї теми. Ні сьогодні, ні завтра, ні-ко-ли”.

Що це означає: йому потрібно обміркувати, озброїтися аргументами, порадитися з мамою або портретом Джейсона Стейтема і десь через тиждень або місяць він повернеться до тебе, щоб все обговорити. Тільки не зараз.

Оставить комментарий

avatar
250