Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як привчити дитину рано вставати

Як привчити дитину рано вставати
25 Сер 2019 07:00 | Новини України

Маєте трохи більше  тиждня, щоб підготувати дитину до школи.

Зовсім скоро малюки почнуть новий навчальний рік, а це означає, що лінь, набуту за час літніх канікул, потрібно якось викорінювати та привчати дитину до корисних звичок, зокрема і до раннього пійдому.

Продемонструй малюку свій приклад. Пам’ятай, що ти є авторитетом для дитини, отже, повинна подавати хороший приклад. Щоб уникнути ранкової метушні і турбот, привчи малюка готувати все з вечора. По-перше, це вплине на його акуратність і дисциплінованість, по-друге, це непогана підстраховка на випадок, якщо і дитина, і мама дозволять собі поспати довше.

Ні в якому разі не буди дитини криками і агресією. Такими методами ти зіпсуєш настрій не тільки малюку, але і собі, і, швидше за все, протягом усього дня вас буде мучити совість. Буди його ніжно і лагідно. Але будь обережною, не засни при цьому разом з ним. Відмінною ідеєю буде скористатися будь-якою грою. Наприклад, можеш запропонувати йому змагання – хто перший встане з ліжка або одягнеться.

Пам’ятай, що малюкові потрібен час на звикання і адаптацію до нового режиму дня. Також можна нагадати малюку про те, що йому слід встигнути виконати зарядку. Дітлахи часто самі люблять проявляти ініціативу, встаючи рано, щоб зробити кілька нескладних вправ або подивитися розвиваючу дитячу телепрограму, мультик.

Оставить комментарий

avatar
250