Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Що улюблена кава може розказати про ваш характер?

Що улюблена кава може розказати про ваш характер?
22 Сер 2019 07:40 | Новини України

Провівши аналіз особливостей особистостей любителів кави і порівнявши їх психологічні риси, доктор Рамані Дурвасула, клінічний психолог, виділила такі: сміливість, інтроверсія і екстраверсія, терпіння, перфекціонізм, ніжність, пильність, чутливість і соціальність.

Любителі чорної кави — типові пуристи, які не люблять надмірностей і віддають перевагу простоті. При цьому вони можуть бути різкими, нетерплячими. Вони схильні висловлювати негативне ставлення до будь-яких змін. На противагу цьому люди, що п’ють латте, як правило, люблять піклуватися про оточуючих, роблячи приємні речі, однак іноді вони можуть проявляти симптоми невротичного поведінки.

Любителі капучино — перфекціоністи. Мабуть, саме ці люди висувають найвищі вимоги до оточуючих. При цьому вони можуть бути нав’язливими в бажанні тримати все під контролем, залишаючись надмірно чутливими до всього того, що відбувається. Також нерідко вони виявляють величезну турботу про власне здоров’я.

Розчинна кава — фаворит людей, які відрізняються невимушеністю в поведінці і судженнях. Вони також люблять відкладати на потім речі, які необхідно зробити. І нарешті, любителі кави-глясе — солодкого і холодного напою, є соціально сміливими людьми, «законодавцями моди», які схильні до безрозсудних вчинків.

Оставить комментарий

avatar
250